Tisdag 29 mars

Det är lätt att bli sänkt när man är osäker på sig själv. Väldigt lätt. Det är väl därför det går så oerhört mycket upp och ner för mig hela tiden, när det går bra och känns bra hänger allt på en väldigt skör tråd.

Det hände en massa saker igår, och jag somnade efter fyra. Jag lät i alla fall Jocke sova, måste erkänna att jag är lite stolt över det. Istället för att trakassera honom lyssnade jag på Hampus soft music-lista på Spotify (tack för den!). Jag hade en klump i magen och väldiga oroskänslor, men inte direkt ångest. Skönt.

Jag skulle luncha med Iduntjejer på söder idag, men när jag skulle åka gick allt fel. Hade kläder och necessär i fel rum, glömde nyckeln varje gång jag skulle hämta något, förstörde mina sneakers och fick byta skor, upptäckte att cykelstödet var trasigt och kom ivägen för tramporna, tänkte ta bussen, insåg att jag hade glömt telefonen, hade låst in telefonen i fel rum, missade bussen, försökte bryta loss cykelstödet men fick cykla med det vinklat in i hjulet istället, tänkte sminka mig på tunnelbanan men insåg att jag hade glömt spegeln när jag redan kletat ut en massa foundation.. Det är svårt att älska sig själv när man är sämst, haha.

Kom jättesent till lunchen. En av tjejerna frågade var jag tog vägen förra veckan, vi hade bestämt att vi skulle äta lunch då. Hon var arg och besviken, och jag blev verkligen förvånad. Och glad. Brydde hon sig om att jag inte kom? Bryr sig människor om att jag inte dyker upp? Förlåt, nu låter jag som ett barn igen. Men jag har aldrig sett det så. Lunchen var trevlig och god, men jag var tvungen att skynda iväg till SCÄ för samtal.

Samtalet var bra. Han är bra. Och jag är ganska bra. Måste ordna upp en massa jobbiga saker, och sluta låta kritiska människor ha makten över mitt liv. Men sen kommer det bli bättre.

Som komplement till de senaste dagarnas lack of pep har Harry rivit sönder armar, lår och mage på mig. Kom på att jag skulle kolla tänderna på honom innan jag hoppade in i duschen, dåligt beslut.

Tack för fina kommentarer. Nu måste jag skynda mig, vi ska på fotboll ikväll!! Sverige-Moldavien på Råsunda.



(Matilda -93)

Kommentarer
Postat av: Martina

Fan vad fint Matilda!



"En av tjejerna frågade var jag tog vägen förra veckan, vi hade bestämt att vi skulle äta lunch då. Hon var arg och besviken, och jag blev verkligen förvånad. Och glad. Brydde hon sig om att jag inte kom? Bryr sig människor om att jag inte dyker upp? "

Det kan jag verkligen känna igen mig i, så oerhört mycket. Jag har verkligen alldeles för dålig förståelse över att folk kan påverkas av mig också, det är inte bara jag som påverkas av dem utan att det är ömsesidigt liksom.



Och braa plan. Inte låta andra människor kontrollera ditt liv och dina känslor. HEJA DIG!

2011-03-30 @ 16:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0